Календарната 2009-а година ще завърши със сблъсък на „сините” фенове с футболистите на мъжкия отбор и спортния директор Георги Иванов. Така феновете ще могат да покажат на играчите как се играе тази игра, след като се ядосваха през по- голяма част от 12-те отиващи си месеца, на играта на своите любимци.

2009-а година се оказа за Левски шампионска, но и ужасно „казанска”. Феновете от „София-Запад” инициираха футболен сблъсък на отбора по футзал, който е непобедим, и представители на мъжкия тим начело с Георги Иванов.

Мачът е в понеделник от 19 часа в новата зала на НСА. Двата отбора ще са от по четирима полеви играча плюс вратар.

Отборът на Георги Иванов ще е кръстен на съзвездието Голямата мечка, защото в него ще бъде съзвездие от футболисти на шампиона на България. Освен капитана Георги Иванов в него ще са Божидар „Касияс” Митрев, Виктор „Виктор” Генев, Веско „Близнака” Минев, Данчо „Канаваро” Милиев, Николай „Хичо” Димитров, Димитър Телкийски, „брат мечок” на Голямата Мечка и дошлият специално за мача от съседна Македония Дарко „Кака” Тасевски.

Съперникът от „София- Запад” крие състава, с който ще излезе срещу Гонзо и Голямата мечка. Отборът е официален представител на ПФК Левски в първенството по футзал и досега от осем мача има осем победи в държавния шампионат.