Старши треньорът на Черно море Георги Иванов бе специален гост в предаването „Морски Гонг“ на Дарик Варна. Наставникът на „моряците“ говори надълго и нашироко за ситуацията в клуба, за представянето на тима от началото на сезона и целите на Черно море през сезона. Наставникът загатна, че има нужда от нови играчи, тъй като в момента резервната скамейка на тима е къса.

Самият той разкри, че проблемите в това отношения са усложнени и от травмата на Георги Божилов. Днес нападателят на "моряците" се подложи на операция в областта на ходилото и по думите на треньора ще пропусне мачовете до края на календарната година.

„Аз съм максималист и искам отборът ми винаги да играе, независимо срещу кой играе. Никога не ми минава мисъл, че можем да загубим. Винаги искам да побеждаваме и това казвам на моите футболистите. Предвид програмата ни, знаех че ще ни бъде тежко. Не започнахме по най-добрия начин след загубата от Черноморец и равенството със Славия. Мачовете, които ни предстояха също будеха безпокойство, но аз се радвам, че имаме мъжки момчета. В тежките мачове показаха истинските си възможности и показаха, че могат да играят добър футбол“, коментира Георги Иванов.

„Проблемът за нас беше, че не успявахме да задържаме това ниво срещу по-слабите отбори, защото липсваше мотивация. Като цяло съм доволен от мачовете, които изиграхме“, каза още Гонзо.

ЧУЙТЕ ОБШИРНОТО ИНТЕРВЮ С ГЕОРГИ ИВАНОВ В ПРИКАЧЕНИЯ АУДИО ФАЙЛ