Наставникът на Черно море Георги Иванов – Гонзо даде добра оценка на подготвителния лагер, който „моряците“ проведоха в Банксо. Специалистът обяви, тимът му се е подготвил добре физически и тактически и допълни, че резултатите в контролните срещи нямат значени за него.

„Още няма как да се получава футболистите да играят това, което искам. В момента не се получава, защото има още време до първенството и има умора. Има и много нови, които не са свикнали с отбора. В контролите видях много хубави неща. Бакари ще подпише, след като се върнем във Варна. Дано се адаптира и покаже истинските си качества. Той е отличен футболист”, каза наставникът на Черно море Георги Иванов пред клубния сайт.

„В Банско се подготвихме тактически и физически. Разчитам оставащото време да ни стигне, за да стигнем върхова форма. Трябва пъргавина, скорост. Искам и да сме по-сигурни с топката”, добави наставникът.

Според него 2-те победи, ремито и загубата в Банско не са критерий за моментното състояние на отбора.

„Не търся резултат от контроли, защото използвам много и различни футболисти. Периодът, който изкарахме в Банско, по принцип е и най-труден за момчетата. Искам да сме в седмицата и по-напред. Търсим още играчи – ляв бек, опорен халф… Селекцията не е затворена. Не е лесно да намериш 10 играчи, които да вземем, след като освободихме почти цял отбор”, завърши легендата на Левски.