Централният нападател на Левски Георги Иванов-Гонзо записа сладък успех над Христо Йовов на джитбол. Старши треньорът на Левски Емил Велев реши „сините” да разпуснат с приятната игра. Тимът бе разпределен на няколко тройки, които си спретнаха люти дербита.

В центъра на вниманието попадна мачът на „първи корт” между Георги Иванов, Дарко Тасевски и Миро Иванов от една страна и тимът на Йовов, Минев и Гошо Христов.

Бижутера Йовов минава за един от добрите на джитбол, но днес не му провървя срещу Гонзо и компания.

Както обикновено не липсваха и пиперливи подхвърляния от двете страни на мрежата. Гонзо беше хванал за канарчета Христов и Йовов и често ги призоваваше да правят шпагати, за да спасяват безнадеждни топки.

Рефер на битката бе асистентът Николай Митов, който в един момент каза, че една спорна точка е за „отбора на Гонзо”. Последва уточнение от страна на голмайстора: „Ние сме отборът на Дарко Тасевски”.

Триумф записа и симпатичния тим на Бразилия. В него логично участваха Зе Соарес, Жоазиньо и Лусио Вагнер. Южноамериканците озвучиха цялата база на Левски с диви викове и смях.

Гонг попита тритото от страната на кафето дали е стигнало до успех в своя мач на джитбол? Последва следния отговор: „Какъв е този въпрос? Ние сме от Бразилия и винаги печелим на тази игра”. Автор на фразата бе доскорошният национал на България Лусио Вагнер.