Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо остана много доволен от представянето на своите футболисти при равенството 1:1 на стадион „Георги Аспарухов“ в София.

„Доволен съм от футболистите си. Доволен съм от желанието, което показаха и начина на игра. Не знам дали дузпата и червения картон не бяха малко пресилени. От моята позиция не можах да видя, но мисля, че са пресилени. Благодаря на момчетата за мъжката игра и себераздаването“, каза Иванов.

„Не мога да нямам сантименти като се завръщам тук. Все пак съм давал душа и сърце за този клуб 15 години. Не мога да коментирам какво се случва в Левски. Казах и преди мача, че точковия актив и мястото, което заема Левски в класирането не отговаря на класата на този клуб“, сподели още Гонзо.

„За нас тази точка ще ни даде самочувствие и спокойствие в следващите мачове. Целта пред отбора е да влезем в първата седмица. Радвам се, че започваме да намираме верния ритъм. За мен е важно да играем добре с всеки изминал мач и да израстваме. Когато се върнат всички контузени и окомплектоваме отбора ще играем още по-добре.“

„За съжаление останахме с 10 човека и това ни попречи малко. Направихме добри контраатаки имахме шансове да вкараме още един гол. Благодаря на феновете за подкрепата и уважението, което ми оказват винаги.“