Спортният директор на Левски Георги Иванов призна, че ако Димитър Димитров откаже на „сините“, със собственика Тодор Батков ще преценяват дали имат други опции за треньор.

„От август месец разговаряме с Димитър Димитров. След като затворим въпроса с него, ако той ни откаже, ще преценяваме със собственика какви варианти имаме и дали може да си ги позволим“.

„Вие знаете, че когато се привлича голям брой играчи има и грешки. Не бих ги нарекъл грешки, но има хора, които не оправдават очакванията за клуб като Левски. През сезона показахме и добри игри. Има играчи, които показаха, че имат добър потенциал. След мача с Лудогорец дори се отвори шанс да се борим за титлата, но следващите два мача не ги спечелихме. В края резултатите в мачовете с Черно море и Славия не бяха такива, каквито ни се искаше. Трябва да отчетем, че продължаваме за Купата на България, а също така имаме шансове и за третото място. Реалната цел е да се класираме в Европа и с няколко добри попълнения да се опитаме да влезем в групите на Лига Европа“, добави Гонзо.