Президентът на Локомотив София Николай Гигов остана изключително доволен от важната победа на неговия тим над Черно море със зрелищното 4:3.

 

„Мисля, че стана страхотен мач за нашите стандарти и най-важното е че победихме и отбора ми показа характер, след като останахме с човек по-малко. Това за мен е най-важното, а оттам нататък продължаваме да си гоним целите в шампионата и каквото дойде”, коментира Гигов.

 

„Очаквахме да имаме сериозни проблеми в центъра и нападението ни, но се оказа, че те са в защитата ми. Ще вземем мерки относно този проблем. Освен това знаете, че Дарко Савич бе дълго време извън строя. Наказанието на Дончев също ни изигра лоша шега. С времето нещата ще се оправят, но за жалост за сега положението е такова”, каза още босът на столичните железничари.

 

„Смятам, че такива мачове ще върнат феновете по стадионите. Все пак това е работа и на вас журналистите. Тези мачове трябва да излизат по-реално в обществото, а не както… да не се връщам към други неща”, допълни Николай Гигов.

 

След края на мача от щаба на гостите изразиха недоволство от съдийството в мача, а Гигов коментира този факт по следния начин: „За какво протестират? Че не ни дадоха две дузпи преди да отсъдят. Това не е сериозно!”