Президентът на Локомотив Сф Николай Гигов логично бе ядосан и от загубата на неговия отбор с 0:1 от Видима-Раковски, и от неяснотата преди двубоя относно това дали ще се допуска публика на стадиона.

„Играхме безобразно слабо, по-слабо от това не може да играем. Според мен между първия ни мач срещу Локо Пд и този разликата е все едно играха два различни отбора. Обяснения във футбола, знаете...Мисля, че вчера го каза един играч на ЦСКА: „Ние сме позор“. Аз разбирам и играчите. Ще има мач, няма да има мач. Ще има публика, няма да има публика. Излизаме да загряваме, няма да излизаме. Напрежението явно им дойде в повече. Но аз като имам напрежение, си го решавам. Аз съм говорил с футболистите, сега те са на ход.“

По отношение на проблема със стадиона, Гигов коментира: „Ако и следващата седмица няма решение и ако тази мъка продължава, това просто е безумие. Ако днес не бяха допуснали публиката, мач нямаше да има. На мен никой не ми е звънял, но звънят от охранителната фирма в полицията и им казват, че нямат право да охраняват, защото няма да има мач. Получили писмо от Спортното министерство, че стадионът е негоден. Това става час и четиресет минути преди мача. И повече не говоря“, заяви Николай Гигов.