Президентът на Локомотив София Николай Гигов ще посрещне лично отбора си във Варна утре, закъдето заминава преди него. Босът на „червено-черните” е наел специален чартър за питомците си до морето, за да бъдат в кондиция за тежкия мач срещу Черно море в неделя, на който и той ще присъства.

Гигов разговаря с футболистите си около четвърт час тази сутрин след възстановителната тренировка на комплекса „Царско село” и ги надъха за мача с „моряците”. Босът изрази за пореден път увереността си в елиминирането на румънския Оцелул след 3:1 в София.

Засега в „Надежда” не се говори за конкретни премии за отстраняването на румънците, защото мнението е, че точните цифри отклоняват вниманието на играчите и това има негативно влияние върху тях.

Всички в Локото са убедени, обаче, че Гигов ще ги възнагради подобаващо при успешен край на двубоите от втория предварителен кръг за купата на УЕФА.

Стана ясно също така, че младокът Николай Павлов е единственото ново име в групата на отбора за срещата във Варна, като от нея ще отпадне евентуално контузеният Марчо Дафчев.