Собственикът на Локомотив Сф Николай Гигов заяви след успеха над Ботев Пд с 3:1, че атаките от страна на противниковия лагер през седмицата не са се отразили по никакъв начин на играта на тима му. Босът коментира, че „столичните железничари“ са играли доста умно и правилно.

„Играхме много правилно и умно. Вижте това, което се случва с Ботев, не е за първи път (бел.ред. нахлуването на фенове). Знаете какво се случи в Бургас. Първо ни изпратиха в началото на седмицата писмо, че дължим пари за това, че наши фенове са нанесли щети на стадиона им. Оказа се, че са били сбъркали и било към Локомотив Пд, но аз не отговарям за този тим. Тези атаки през седмицата не се отразиха на нас. Аз не се занимавам с вътрешния ред на стадиона. Има фирма, която охранява, а ако се наложи, влиза полицията. Играчите си имат регламентирани премии и те си ги знаят“, започна Гигов.

„Не мога да обвинявам никого. Даже казах на Марков да не се хваща на въдицата. Всеки може да си говори, каквото пожелае. Освен аз, никой пари не дава в Локомотив“, продължи Гигов,

„Не мога да давам прогнози къде ще завършим в шампионата. Ние трябва да си вземем всички домакински мачове. Днес бе жизненоважно да победим. Ако съм искал да напусна Локомотив, щях да го сторя“, завърши шефът на Локо Сф.