Старши треньорът на Спартак Варна Георги Иванов – Геша заяви след загубата от Марек, че не обвинява вратаря Георги Арнаудов за допуснатите грешки. Наставникът каза, че отборът му е получил нелепи голове и затова не е спечелил точки на стадион „Бончук”.

 

Георги Иванов коментира масовия бой през първото полувреме, който започна след удар на капитана на Марек Анжело Кючуков срещу Дарин Тодоров: „Такива инциденти не са допустими във футбола. Кючуков удари наш футболист с глава и беше изгонен”.

 

От своя страна Кючуков заяви в своя защита, че е бил предизвикан от Дарин Тодоров: „Той през цялото време ни провокираше и ме наплю, и си допря носа.”

 

Относно обвиненията на Кючкуков срещу Тодоров Геша категорично заяви: „Дали го е наплюл, дали му е бръкнал в г**а, не знам. Въпросът е какво се видя, какво направи той.”

 

Треньорът на победителите Стоян Коцев благодари на своите играчи за мъжката игра, която показаха, въпреки че играха с човек по-малко повече от 50 минути: „Съвсем заслужено победихме в тази среща, момчетата се раздадоха напълно и закономерно резултатът е 3:1 за нас”. Кано каза и че постъпката на капитана на неговия отбор е била много необмислена.

 

Можете да чуете целите интервюта с главните действащи лица в аудио файловете!!!