Сериозно признание получиха феновете на Левски за атмосферата, която създават по време на домакинствата на любимия си отбор. Авторитетното френско издание footendirect.com нареди "Герена" сред десетте най-трудни за гостуване места като цяло на Стария континент заради атмосферата по трибуните. 

В това подреждане попадат стадиони, предимно в Източна Европа и Балканите. "Герена" е на 9-о място в подреждането, като изпреварва "Полюд" на Хайдук Сплит. На първо място е стадионът на гръцкия Арис Солун, а след това са наредени агитките на Цървена Звезда, Фенербахче, Олимпиакос, Галатасарай, Борусия Дортмунд, Наполи, Лех Познан и след това идва ред и на левскарите на деветата позиция, 

"Стадион "Георги Аспарухов" е разположен в София и въпреки че разполага само с 29 200 места, феновете на Левски са способни да направят така, че все едно по трибуните има 60 хиляди", пише в материала на изданието, посветен на "сините" ултраси. Към него е прикачено клипче със заглавието "Сектор Б никога не се предава". 

В тази класация не попадат агитките на други родни представители. От изданието уточняват, че са направили класирането си само по два показателя - колко нажежена атмосфера създават агитките и колко са силни във викането и претендират за изчерпателност.