Старши треньорът на Черноморец Бургас Георги Василев си направи майтап със „сериозната“ посещаемост на пресконференцията след мача с Локомотив София. Той бе в добро настроение, въпреки загубата с 1:2 в столицата, и открито заяви, че реферът Таско Тасков е свирил за домакините.

„90 минути, в които се получиха доста драматични неща. По отношение на червените картони, и други неща, може би аз съм субективен, но видях нещата по начин, различен от съдията. Имаше побутване, за да може Локомотив София по-лесно да спечели мача. Трябва да видим видео запис, за да сме по-обективни и конкретни. Но все ми се струва, че везните бяха леко наклонени в интерес на Локомотив,“ заяви Василев.

„Остава горчивина, че загубихме, а водехме малко преди края. За кратко време загубихме всичко, което бяхме извоювали. Боли заради начина, по който загубихме,“ коментира още Гочето.

„Отборът изживява сериозни проблеми от всякакво естество, още от началото на полусезона. Черноморец има една цел, откакто аз съм в отбора – да стабилизира играта си, да играе пълноценно. Всичко при нас е въпрос на бъдеще,“ завърши оптимистично Георги Василев.