Георги Василев сподели специално за Гонг, че ако бъде потърсен от ръководството на Левски, би застанал начело на тима, след уволнението на Велислав Вуцов от поста старши треньор, в следствие на загубата от БАТЕ Борисов с 0:1 в мача от третия предварителен кръг в Шампионската лига.

„Мога да кажа, че бих бил скучен треньор при ситуацията, в която се занимавам само, примерно с футбол, само с планове за бъдещето на един клуб. Неуспехите ми са доста по-малко в сравнение с радостите ми в Левски. За това може да се получи така, че ще бъда много скучен като треньор, тъй като на някой може да му омръзне само да бия с Левски. Що се отнася до това дали ще се откажа, това вече са свободни интерпретации.”

„Стартът на първенството не е убедителен, още повече и вчерашният мач. Аз мисля обаче, че Левски има потенциал и възможности да преодолее тази трудна ситуация, това не е голословна приказка. За кратък период от време може да се мотивира на чисто футболна вълна с всичките изисквания от спортно-технически характер. Евентуално ако ръководството смята, че аз мога да свърша тази работа – аз съм насреща. Имам много конкретни неща.”

„Не виждам във футбола някъде човек да бъде поканен, за да свърши само финалната част от работата и да спечели титли. Аз в такъв момент използвам тази приказка – който го е страх от мечки да не ходи в гората”, сподели за Гонг Георги Василев.