Наставникът на Черноморец Бургас Георги Василев призна, че неговият отбор има сериозни проблеми в нападение след загубата с 0:1 от Калиакра. Гочето определи своя тим като “труп без глава”, като добави, че най-хубавото след мача срещу каварненци е, че остават само четири кръга до края и първенството свършва.

Ето какво сподели Георги Василев след мача с Калиакра:

Загубихме, въпреки старанието на моите играчи, не мога да отрека че се стараха. Инициативата бе наша в голяма част от мача. Най-доброто е че свършва това първенство, има още четири мача до края. Трябва да подходим с търпение и внимание при селекцията през лятото.

Днес се получи интересен мач като развитие, първото полувреме седяхме по добре на терена, не изобилстваха головите положения, имаха възможности наше нападатели да вкарат. През второто полувреме се отпуснаха и бяха наказани. А тази победа естествено бе спасителният бряг за играчите на Каварна. Трудно решаваме ребуса с вкарването на гол. Отборите добре ни познават, парират нашите възможности. При гостуванията имаме повече шанс, защото противниците ни се отварят, а когато дойдат тук се затварят и си свършват работата.

И в четирите мача до края ще пускам млади момчета, за оценка на тези футболисти, които седяха в сянка, които са от школата. Няма напрежение и ще имат шансове. Ще видим дали те могат да решат проблемите ни в следващия сезон, или ще трябва да търсим нови попълнения.

Виждам един труп без глава. Там където трябва да има идея, там където трябва организация в атака, това липсва. През зимата са напуснали основните четирима реализиращи през есента, а това е ключово за играта ни в момента.

И Паскал и Зайц им свършват договорите през лятото, и на други чужденци, очертава се възможност за една нова селекция. Мисля, че Ники Дашев се стара много, можехме да поемем риска с него, нищо не губихме. Познава добре футболистите, те му вярват. Що се отнася до Борел - заслужава уважение и адмирации и ще ги получи в даден момент в края на първенството.

Имах чувството, че сме наказани да играем без публика. Но решението не опира до мен. Все пак, като не побеждаваме, няма как да има и публика.

Мога да гарантирам, че сме загубили мача срещу Калиакра в честен двубой, липса на уважение ще е, ако се хвърли петно върху успеха на Калиакра.