Наставникът на Несебър Героги Василев, който загуби втори бараж за влизане в А група, заяви след загубата от Академик София, че столичани заслужено ще играят в родния елит.

„Честитя на Академик. Повече си заслужиха и повече се биха на терена. Имахме доста положения, но това не е никакво оправдание. Териториалният превес който имахме, създаде някаква илюзия. Допуснахме две грешки и всичко отиде по дяволите. В тези двубои човек трябва да има и шанс”, коментира Георги Василев.

„Имал съм много такива двубои, финали, но нямам късмет в Стара Загора. Не искам постоянно да се злоупотребява за средства, пари и бюджета на Несебър. Цяла България е в заблуда, че ние сме милионерите”, каза още бившият наставник на ЦСКА и Левски.

„Това което си казахме с треньора на Академик си остава между нас. Няма нужда да го правим публично достояние.Треньор ще остана, но не се знае къде. Има ръководство, което ще реши дали ще им бъда полезен. Няма никакви претенции за съдиите. Най лесно е да се търси оправдание в съдията. Съжалявам, че не успяхме да оправдаем доверието на хората”, допълни Георги Василев.