Георги Петров и Жоел Кики няма да играят повече в Беласица. Опорният халф Георги Петров не тренира от началото на седмицата, а Жоел Кики се разбра с ръководството и треньорският щаб на Беласица и отпътува за родината си.

Титулярният ляв защитник Антон Личков очаква всеки момент да претърпи операция на десния крак и при това положение за него първенството свърши преждевременно.

В момента самостоятелно без топка се готвят и младите нападатели Даниел Дюлгеров и Петър Карачоров, които са с оплаквания от травми. И двамата са под въпрос дори и за разширения състав за мача с Видима Раковски. Защитникът Петър Трифонов не задоволи с играта си напоследък Альоша Андонов и при това положение вероятността да бъде извън основния състав е много голяма.

Очертава се двойката централни защитници в предстоящия мач да бъдат бразилецът Диано и Георги Николов. С контузия на дясната ръка е Владимир Кабранов. Той се представи на нужното ниво по време на контролния мач със Септември Симитли и при това положение, заедно с другия добре представил се нападател Кирил Димитров е възможно да асистират на Александър Стояновски в събота срещу Видима Раковски. Всички въпросителни около основния и разширения състав на отбора за мача срещу гостите от Севлиево ще отпаднат едва след последната тренировка, която ще проведе старши треньорът на Беласица Альоша Андонов в петък на стадион Цар Самуил.