Двата гола за успеха на Литекс в Перник донесоха на Георги Миланов нов приз. Халфът бе определен за Играч №1 на 18-ия кръг в традиционната анкета на в-к Футбол и Пресклуб България. Асът на „оранжевите“ се разписа с индивидуален пробив и странична ножица срещу Миньор и вече има на сметката си 11 попадения от началото на сезона. С толкова е и Иван Цветков от Ботев Пд, а водач при стрелците е Базил Де Карвальо от Левски с 15.

Засега не е ясно кога Георги ще получи от организаторите на допитването своята статуетка, тъй като в момента е ангажиран в националния отбор за световните квалификации с Малта и Дания.

Самият играч показа типичната си скромност след двубоя в Перник и заяви: „Никога не съм се чувствал най-добрия български футболист. Това че съм изиграл един добър сезон, не означава, че съм най-добрия. В България има много добри играчи, никога не ми е било фиксидея да съм най-добрият. Надявам се колкото се може повече българи да играят в Европа. Главната цел на г-н Ганчев е да продава навън. Мен лично не ме интересува с кого играя, не се отпускам, не чета много вестници и писанията там не ми влияят, сподели Миланов.“