Нападателят на Ботев Пд Георги Какалов изненадващо днес не се появи на тренировката на „жълто-черните”. Футболистът постави в шах и старши треньора Светослав Гърков, който не пожела да коментира ситуацията с Какалов.

Според близки до играча, нападателят ще повтори упражнението на Николай Домакинов от миналата година. Какалов не веднъж обяви, че иска да напусне Ботев при оферта за него.

Запознати твърдят, че президентът на „канарчетата” Димитър Христолов не е пуснал футболиста при доста изгодни предложения, което го е ядосало.

Днес Какалов е неоткриваем, като се очаква утре да стане ясна неговата съдба. Хора свързани с Ботев обаче са скептично настроени относно възможността един от най-постоянните футболисти на „канарчетата” да започне първенството.

Според запознати Георги Какалов има договор с Ботев до лятото на 2008 година.

В същото време Светослав Гърков обяви, че с изключение на Атанас Въргов всички останали футболисти са здрави и могат да вземат участие в гостуването на Спартак Вн.

„Все още не сме решили дали да оставим в отбора Славчо Тошев. Тази година се целим в по-добро представяне и повече победи от миналия шампионат. Искаме да се представим добре и като гости”, коментира Гърков.