Без съмнения коментарите около Левски са свързани и с най-новия футболист на тима - холандецът Сьорд Арс. Какви са първите впечатления на Георги Иванов от първите дни на „лалето” в Левски?

„Аз имам впечатления от него още преди да го вземем” - заяви Гонзо - „Той малко изостана с подготовката. Започна малко по-късно. Има какво да наваксва. Впечатленията ми от него са добри. Това, което виждам в него, е, че е човек, който търси във всяка една ситуация гола. На нас точно такъв човек ни трябва след напускането на Гара Дембеле, който да реализира всички положения, които създаваме и да материализира труда на целия отбор.”



Тези, които вече видяха холандеца, го сравняват с Гонзо, а не с Дембеле, що се отнася до начина на игра. Какво е мнението на Георги Иванов?

„Не трябва да има сравнения между футболистите” - счита Иванов - „Всеки един си има негов стил. Всеки един по негов си начин е помагал на отбора. Най- важното за един централен нападател е да вкарва голове и да решава мачове. Оттам нататък кой на кого прилича и кой какъв стил има е без значение.”

Нападателят е изостанал в подготовката, но ще могат ли феновете да видят в игра Арс още в мача в събота срещу Локо Сф?

„Да” - категоричен е Георги Иванов - „Всички футболисти, които са тук ще играят по 45 минути в мача с Локомотив. Той няма да направи изключение. Казвам, че е назад в подготовката, защото имаше бягания, които той трябваше да наваксва и нормално при него така се получи и затова върнахме малко програмата. Но пак казвам, няма никакъв проблем той да играе срещу Локомотив София”.