Спортният директор на Левски Георги Иванов ще се срещне с тарторите на „сините” клубове на привържениците, научи Дарик радио. Срещата ще е преди мача на шампионите с Берое.

Шефът е инициатор на срещата и се очаква на нея той да поиска от феновете, които милеят за отбора, пълна подкрепа за футболистите в предстоящите изпитания.

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с декларация в подкрепа на тима, но явно Гонзо иска да чуе всички фракции ли стоят зад декларацията.

От своя страна феновете вярват най-много на Георги Иванов от „сините” началници и също искат да проведат такава среща, на която да зададат своите въпроси към управлението на клуба.

Георги Иванов си спомня как и миналата година имаше търкания между запалянковците и тогавашния треньор Емил Велев, но феновете в името на Левски подкрепиха отбора и той стана шампион. Футболистите на Левски излязоха в края на април със специална декларация, в която призоваваха за подкрепа.

Ето и пълният текст на декларацията тогава:

Скъпи фенове и привърженици, ние футболистите на ПФК Левски Ви призоваваме за пълна подкрепа и единение в заключителната и решителна част на сезона. Заставаме изцяло зад Емил Велев и неговия щаб и сме уверени, че само и единствено с Вашата безценна подкрепа по стадионите в цяла България ще постигнем високите цели, които си поставихме още в началото на сезона. Въпреки безспорно трудното начало на тазгодишната кампания Вие останахте до отбора и Ви благодарим за незабравимата атмосфера по време на всички наши мачове до момента, с което продължавате да доказвате, че сте най-многобройната и предана публика у нас.

На цяла България е кристално ясно, че Левски е непобедим, когато е едно цяло - публика, треньорски щаб, футболисти.

Само Левски!

От футболистите на ПФК Левски

Сега част от привържениците са в открит конфликт със собственика на клуба и се очаква Георги Иванов да призове всички, които обичат Левски да подкрепят отбора в този толкова труден за него момент. Левски е на 8-мо място с 10 точки от 7 мача.