Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо уважи медиите след срещата си с фенове на клуба, на която Веселин Минев се извини на запалянковците.

"Феновете на Левски винаги са били зад отбора, това се видя на 100-годишнината, която те организираха. Винаги сме били едно цяло, но е нормално, когато няма резултати, привържениците да бъдат недоволни."

"Левски има много запалянковци, не само тези, които днес се видяха с Минев. Тази среща е показателна, че футболистът е осъзнал своята грешка, а че феновете са готови да прощават", сподели Гонзо.

"Няма да коментирам неща, които не са се случили. Винаги разбирате, когато привлечем нови играчи, ние винаги сме били коректни. Няма смисъл да афишираме неща, които още не са станали."

"Пишат се много неща, които не са верни. Не искам да опровергавам всичко, което не отговаря на истината. Ще разберете към кой имаме интерес", добави Иванов.

"Щом сме взели Наумовски, значи сме доволни от него и сме преценили, че той има качества да пази в Левски. С Горан Блажевич имахме среща преди един месец и се разбрахме, че той няма желание да си намали заплатата."

"Ние се уточнихме, че ще го пуснем без финансов иск. Мишо Иванов избяга от Левски, защото не му беше платена една заплата и след един ден прати писмено уведомление, че прекратява договора си с Левски. След контузията на Пламен Илиев трябваше да привлечем вратар, за да имаме сигурност, а и вратари като бройка. Горан Блажевич няма да остане при никаква ситуация", каза още спортният директор на "сините".

"Селекцията в Левски винаги е отворен процес и всеки добър футболист е добре дошъл. Дали сме готови ще се види от следващата седмица", завърши Георги Иванов.