Мениджърът на Левски Георги Иванов заяви, че Юсеф Рабех е отстранен от отбора и ако не бъде продаден, ще се подготвя с дубъла.

„Рабех е отстранен временно от отбора. Ще се подготвя в София до завръщането на отбора. Това съвпадна с интерес, който има за Рабех и чакаме офертата, която ще дойде в близките дни”, каза Иванов.

„Ако остане в отбора, ще тренира с дублиращия отбор. Надявам се тези дни всичко да бъде решено с него.”

„Това, което става с Рабех е рецидив. Вече чета по сайтовете доста интересни случки за скандали, побоища.”

Помолен да коментира заглавията от рода на „Рабех наби или преби Гонзо”, Иванов заяви: „Няма как да стане такова нещо, първото. Второто аз не бях в Каварна, за да се случи това нещо. На сутринта разбрах за инцидента, който се случи. За това Рабех си тръгна за София. Няма как да стане нещо, при положение, че аз не бях в хотела.”

„Вече му беше изчерпан лимита, беше още в началото на сезона, мисля, че септември месец. Тогава той си изчерпа лимита. Оттук нататък този футболист няма място в първия отбор на Левски.”

„За качествата на Рабех като футболист не мога да кажа нито една лоша дума. Въпросът е, че освен футболни качества, един футболист трябва да притежава чисто човешки качества и морал, затова е отстранен Юсеф Рабех.”

„Не съм виждал дали Рабех е пиян, но знам със сигурност, че е закъснял след часа, в който всички футболисти трябваше да бъдат по стаите.”

„Всички играчи спазват програмата, която им налагаме и не мисля, че ще има някакъв проблем с тях.”

„Бензукан не е бил с него. Бил е в стаята си. В 1 часа всички футболисти са били в стаите си в хотела.”

„Вечерният час в събота им беше в 1 часа, защото в неделя почиваха и всички футболисти са били проверени от помощниците, които са били там.”
„Санкции ще има, с отбора не съм го коментирал. Това е мое решение, просто го обявих го на отбора и след това информирах и собственика”, каза още Георги Иванов по темата за Юсеф Рабех.