Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че „сините” преговарят с още двама-трима футболисти, като част от тях са и чужденци.

„Всичко е договорено с футболистите и техните клубове. Радвам се, че Александър Александров и Миро Антонов са наши футболисти. Имаме цели, които гоним, а селекцията е отворен процес. Готови сме да привлечем всеки добър футболист”, коментира още Иванов пред Гонг.

„Няма нищо сигурно, докато не подпишем договор. Преговаряме с още два-трима, но когато има нещо сигурно, тогава ще разберете. В плановете ни са и чужди футболисти”, отбеляза още силният човек в Левски.

„Със Сашо Александров подписахме за година и половина, а с Миро Антонов за две и половина. Няма смисъл да обсъждаме качествата на Сашо Александров. Ще преценявам по време на подготовката, на коя позиция да го ползвам. Хубавото е, че може да играе на различни места. Сигурен съм, че е амбициран да покаже най-доброто от себе си, след това, което се случи във Варна”, каза Иванов.

Гонзо допълни, че „сините” имат оферти за няколко от своите футболисти, като тепърва ще се преценява, с кого евентуално да се разделят шампионите.

„Решили сме кои футболисти да преотстъпим, но първо ще кажем на тях. Предстоят ни едва 15 мача, така че е по-добре за тях да играят някъде, където да трупат игрови опит”, завърши Георги Иванов.