“Предстоят ни четири финала до края на шампионата”, заяви на пресконференция днес наставникът на Спартак Варна Георги Иванов-Геша. Той визираше оставащите 4 мача на “соколите” до края на сезона. “Излизаме във всеки един от тях като на финал и се борим за максимален брой точки, ако искаме и през следващия сезон да играем в А група. По моя преценка ни трябват 7-9 точки, но ще се борим за колкото можем повече. Трябва да решим проблема си сами, а не да разчитаме на евентуални грешки на останалите”, коментира Георги Иванов.

Треньорът допълни, че не очаква мачът с Родопа да е лесен, въпреки че тимът от Смолян е вече изпаднал. “Няма лесни мачове. Това се видя и с Черноморец Бс Сф -отбор, който измъчи сериозно някои от своите съперници”, каза още Иванов. Според него, ако стане така, че в края на сезона от един единствен мач се решава бъдещето на Спартак, “соколите” може да настояват и за чуждестранен съдия.

В щаба на варненския тим са изгледали видеозапис с избрани моменти от гостуването на Марек и са анализирали грешките си. “Поведението на играчите на Марек е пример за нас, как трябва да се воюва и играе за победа в домакински мач”, завърши бившият футболист на Левски Георги Иванов.