Наставникът на Левски Георги Иванов беше изненадан неприятно от отбора си и поражението от Литекс с 0:3 на терена в Ловеч.

"При такъв опитен отбор, съм учуден да има такава паника и дезорганизация в отбора. През първото полувреме не се получи, не успяхме да направим нищо, след първия гол се отворихме малко, но получихме втори гол. Не успяхме да реализираме", заяви Иванов след срещата пред Диема.

"През втората част играхме добре, но искам да виждам Левски така от първата минута, необяснимо е за мен неувереността,  тази паника в редиците ни в началните минути, не се портивопоставихме както трябва", допълни той.

"През първото полувреме не успяхме, загубихме единоборствата. Валери Домовчийски имаше проблеми през седмицата, заложихме на Божинов, но явно тези проби му изиграха лоша шега. Очаквахме повече от нападателите, от Валери Божинов", продължи Иванов.

"Левски винаги играе за победа, след тази тежка загуба ще трябва да спечелим в петък срещу Черно море. Ще трябва да вдигнем футболистите след тази загуба", завърши Гонзо.