Спортният директор на Левски опитва да съчетае кратката си почивка на море със селекцията на отбора. Той бе леко раздразнен при въпрос на репортер на Гонг дали отборът ще привлече юношата на клуба Наско Курдов. Той остана учуден как в повечето медии трансферът на играча на Байер 04 Леверкузен е обявен за сигурен.

„Левски няма интерес към Наско Курдов, заяви ядосано Георги Иванов. Не мога непрекъснато да опровергавам всичко, което се пише за селекцията. Няма да ми стигне времето за нищо, ако тръгна да потвърждавам или отричам дали ще вземем Наско Курдов, Живко Желев, или който и да било футболист. С Ясен Петров имаме план за селекция и резултатите от нея, както не веднъж ви казах, ще видите на 9 юни, когато започва подготовката на отбора.” Усилено се говори, че пропада трансфера на Йордан Тодоров, който се спрягаше за сигурен нов на „Георги Аспарухов”. Георги Иванов не пожела да коментира и тази възможност, като пак заяви, че на 9 юни ще се види кои идват в Левски и кои напускат отбора.

От Левски са отклонили покана за контролна среща от страна на Интер Баку. Отборът от Азербайджан ще е на подготовка в България и е предложил мач на 24 юни. От страна на „сините” са отклонили поканата, защото ще са в много ранен етап на подготовка и не искат да рискуват здравето на футболистите. Така Левски ще си остане само с 4 проверки в Австрия преди началото на участието си в Лига Европа, което е по средата на юли.