Георги Иванов сподели в интервю за Гонг, че всички в „синия” лагер се готвят за мач с Калиакра, въпреки обявения бойкот от кмета на Каварна Цонко Цонев.

„Говорили сме с футболистите. Ние се готвим за мач. Обърнали сме внимание на нашите футболисти, че трябва да са готови. Това вече си е решение на кмета на Каварна. Ние се готвим за срещата, така, както се готвим за всеки официален мач. Нашата цел е да мобилизираме футболистите за срещата. Разбира се, че им влияят всички неща, които се написаха за този мач”, отбеляза Иванов в интервюто си за Гонг, което даде в Каварна.

„За нас е добре да има мач. Знаете, че после има дълга пауза заради националния отбор. Така футболистите ни ще излязат от ритъм. Ние до последно ще се надяваме да има мач, но всичко зависи от кмета на Каварна”, продължи спортният директор.

„Утре ние ще бъдем в 6 часа на терена, готови за мач, а какво ще стане, не знам”, завърши по темата Иванов.

Гонзо коментира и лошото време в Каварна, което винаги върви в комплект с визитите на Левски в този град. Иванов заяви: „Топли хора, студено време”, след което получи аплодисменти от местните запалянковци.