Спортният директор Георги Иванов е съчетал почивката си, както се изрази той в Унгария с наблюдаването на футболист, който евентуално Левски да привлече. Гонг се добра до името на този играч.

Гонзо е наблюдавал играта на Адамо Кулибали, който играе за унгарския Дебрецен. Според наша информация, спортният директор търси усилено заместник на Гара Дембеле, който се очаква съвсем скоро да бъде продаден.

Кулибали е един от вариантите за нов централен нападател на Левски за новия сезон. Проблем за евентуалното преминаване на французина при „сините” могат да се окажат високите му финансови претенции.

Георги Иванов не пожела да разкрие къде е бил през уикенда, като само каза, че може да е бил на почивка в Унгария. Според наша информация той е бил в Унгария, а не в Испания, както писаха някои медии.

Остава открит въпросът дали Гонзо е наблюдавал само Кулибали или и друг футболист на Дебрецен. Говори се, че е възможно в полезрението на шефа на Левски да е и Йозеф Варга.

Двамата споменати играчи взеха участие в срещите на Левски с Дебрецен през 2009 година, когато унгарците препречиха пътя на българския шампион към груповата фаза на Шампионска лига.

Георги Иванов продължава да отстоява позицията си, че ще говори за селекцията на Левски след края на първенството. Тогава той ще обяви дали ще поеме официално поста старши треньор на Левски или ще ръководи „сините” съвместно с бившия треньор на отбора Тони Здравков.

Адамо Кулибали е 29-годишен, висок е 187 см. Играе в Дебрецен от 2009 година, а преди това се е подвизавал в белгийските отбори Антверп, Сен Труйден,

Йозеф Варга е 22-годишен унгарски национал и е висок 175 см. Играе в Дебрецен от 2008 година.