„Симеон Райков не е първото ново попълнение. Може би е последното ново попълнение до този момент. В напреднала фаза на преговори сме с няколко играчи, но не е коректно да ги разкриваме. Най-нормалното нещо е да търсим нов нападател.Иван Цветков вече има подписан договор с Левски”, сподели Георги Иванов – Гонзо в Спортно шоу Гонг.

„Търсим хора по фланговете. Нито един от тези, които взехме не успя да оправдае доверието. Нормално е да търсим ляв бек, тъй като Веселин Минев напусна. Търсим нови футболисти в почти всяка линия”, добави Иванов.

„Да имаш футболист като Грийн е богатство. Неговата сила е в средата на терена, но той се справи добре на всяка позиция, на която играеше. Всичко ще се разбере на 17 юни, когато започваме подготовка. Ядрото от футболисти остават. Запазваме играчите около, които ще градим отбора за в бъдеще. Гледаме четири или пет футболисти за заместник на Дембеле”.

„Левски направи един нов отбор за една година, но е нормално да напусна, ако за трета поредна година не успеем да станем шампиони. Най-нормалното нещо е Левски с тези футболисти да стане шампион. Ако това не стане за трета поредна година, няма смисъл да продължавам. Левски изигра 12 мача повече от останалите отбори в А група с изключение на ЦСКА, който изигра два мача по-малко от нас. Нормално е след като си изиграл 29 мача да имаше проблеми в първенството. В първенството загубихме точки, които Левски нямаше да загуби при нормално стечение на обстоятелствата”, обяви Гонзо.

„Трябва да имаме равностойни играчи на всяка позиция. Приоритет е първото място в А група и спечелването на купата, но влизането в групите на Лига Европа също е наша реална цел. Спечелването на титлата е наш първи приоритет. Левски изигра много силни мачове в групите на Лига Европа, но хората забравиха това много бързо. Изградих в Левски една нова структура и един нов отбор. Нормално е да съм направил някои грешки. Аз съм свикнал да нося отговорност. Не може само да се прехвърля вината върху някой. В момента в България не виждам треньор, който може да помогне на Левски да стане шампион. Херо сам е направил избора си, но той не е поемал ангажимент и не може да бъдем разочаровани от него.”

„Програмата на Левски е ясна още от преди два месеца и не търпи промени. Днес само организирахме една контрола с Локомотив София, която ще бъде по повод бенефиса на Георги Марков. Бисер Хаздай и Тони Здравков ще са помощниците ми и това вече е ясно. Мисля, че школата върви добре. Назначени са само нови треньори, които искат да се развиват. Разчитаме на младите си футболисти, но на никой няма да даваме даром нищо. Аз не съм по обещанията. Всички работим за доброто на Левски. Ще работим през цялото време, защото не сме си свършили работата. Докато не си осигурим всички футболисти и не уредим последния трансфер ще продължим да работим. Мисля, че тази година първенството бе доста интересно. Локомотив София, Локомотив Пловдив, Черно море и Берое имат амбиции за третото място. Всички домакински мачове на Левски в Лига Европа бяха добри за отбора. Ще се опитаме да задържим този стил на игра”, каза още Георги Иванов.