Легендата на Левски Георги Иванов- Гонзо е бил честен в желанието си да привлече Станимир Стоилов при „сините“. Това сподели пред Гонг баскетболният треньор Тити Папазов, който е основен организатор на празненствата за 100-годишния юбилей на клуба.

„Със сигурност се връща един друг велик за Левски човек- Георги Иванов. Аз бях този, който вдигна телефона и казах: Гонзо нещата са много тежки. Събрали сме се и всички се обединиха около теб. Искаме спортен човек. Готов ли си да тръгнеш?“ Той отговори: „За Левски съм готов на секундата. Левски е моят живот.“ И той тръгна. Тръгна с главата напред. Не попита колко пари ще получава“, разказа Тити Папазов и продължи:

„Това е в момент, когато се виждаше, че Левски отива към дъното. Затова Гонзо го обичат и пеят песни за него. Неговата прямост завинаги е спечелила „синьото“ сърце. Когато има любов и коректност, то резултатите ще дойдат.“

На въпрос за Станимир Стоилов и Димитър Димитров-Херо, Папазов обясни: „Смятам, че много е трудно като имаш договор и си при най-добрите условия, да си тръгнеш. Гонзо беше честен, искаше да го чака до последно.“

„Ако Гонзо беше като другите ,щеше да играе на двата стана и Херо щеше да е в Левски. Загубихме Херо, но имаме честен ръководител, който ще успее в Левски. Казах му: „Стисни зъби, това е Божията воля, ти беше коректен. Херо щеше за е тук, но ти нямаше да бъдеш Георги Иванов.“ Успехът не е само шампионската титла“, заяви още баскетболният специалист в студиото на Дарик радио.

„Батков със сигурност има много вини. Ще засегна много хора с това, което ще кажа, но твърдя, че за да е на това дередже Левски, вината е на хората, които са имали ангажимент към управлението на клуба“, коментира още Тити.

„На Гонзо му беше много тежко, че не можеше да работи с Мъри и Херо, но просто той беше себе си. Хората трябва да застанат зад него. Трябва да преминем през дъното. Искам да призова всички левскари да дойдат на юбилея да дойдат и да има само усмивки. И всички легенди на Левски да бъдат там. На Наско Сираков душата му е синя, той не може да бъде далеч от Левски. На този ден той ще бъде там, убеден съм. Искам да бъдат всичките“, каза още Тити Папазов.

„Всички питат защо го няма Тодор Батков. Сега ще кажа. Посъветвах го: „Не се показвайте, както не се показва всеки ден Абрамович, може би ще е по-добре.“ Президентът има ангажимент да подсигури финансово своето отроче, да успее да намери подходящото лице, на което за има доверие. Много от тези, които управляваха Левски са били некоректни“, коментира още Папазов.

„Знам, че нощите между 1-и и 3-и март ми беше много тежко. „Сините“ фенове ме спасиха и това е моята отговорност. „Сините“ фенове трябва да изиграят този мач и да напълнят стадиона. Моят мач е „сините“ фенове да повярват след това събитие, че наистина този клуб може да бъде и техен“, бяха част от думите на Тити пред Гонг.