Асът на Черно море Георги Илиев даде интервю за предаването "Пред банята", в което похвали старши треньора на тима Георги Иванов, който според него е с основна заслуга за добрите игри на тима.

"Чак палачи едва ли, но факт е че показваме успешни игри и се надявам да продължаваме така. Може би доста фактори ни влияят, работим с нов треньор, с който се работи доста професионално. Всички момчета се раздават, всичко е точно, това са някои от нещата", заяви Илиев. "Нови момчета идват, прави се добра селекция, това е една от причините. Напоследък освен тези неща има и доста футбол, това е видно."

"Не знам дали ние сме надиграли ЦСКА, но има и такива мачове, които са равностойни и единият отбор успява да излъже другия. Според мен последният мач надиграхме Левски. Кой кого е надиграл не мога да кажа."

Относно ситуацията с отменената дузпа на "моряците" в мача с Левски, халфът обясни: "Първоначално свири дузпа, после явно му дадоха сигнал, че няма. Той няма какво да ми се обяснява. Той свири дузпа, но факт е, че асистентът му е сигнализирал, че няма дузпа."

"Ние винаги сме ядосани. Все по-малко фенове идват, това е футбол, игра за хората, да ги радваме тях. Всеки би искал да играе пред пълни трибуни, навсякъде има отлив на публиката."

"Едва ли някой нормален човек си мисли, че нарочно поддържаме лош терена. Те са хората, които дават парите, естествено, че искаме да играем на хубави терени. На Тича не е такава трагедия, има и по-лоши терени", допълни ветеранът.