Звездата на Левски Георги Христов смени своя имидж, видя репортер на Гонг. Жоро посегна на външния си вид като втрещи своите почитатели.

От известно време пловдивчанина е убеждаван да промени нещо, за да може да му тръгне и играта. Той е водач в листата на голмайсторите на А група, но очакванията към него са много големи. В негово лице феновете на Левски виждат наследника на Георги Иванов.

Христов бе пословичен с дългата си коса, която развяваше като играч на Ботев и държеше много на визията си. Сега от нея вече няма и помен. Христов лъсна „нула номер”.

Гонг научи и кой е коафьорът на нападателя. Това се оказа, не стилист Капанов, не някоя знойна фризьорка от лъскав салон за красота, а съотборника му Георги Сърмов. Двамата спретнаха истинско шоу за съотборниците си.

Сърмов острига адаша си насред съблекалнята на отбора в присъствието на почти всички техни съотборници. Зрителите приели постригването и като знак на промяна в Левски към по- добри и спокойни дни.

„ Бях взел решение от 2- 3 дни да се подстрижа и го споделих със съотборниците ми, откровен е пред Гонг Георги Христов. Сърмов ме чу и каза, че въобще не му се вярва, че ще го направя. Тогава му казах да намери машинка и да дойде в съблекалнята. Доверих му се и не съжалявам. Останалите от отбора гледаха и одобриха шоуто.

Не разбрахме техниките на коафьор Сърмов, но според скромното ни мнение, той се е справил добре с непривичната си задача.

В интерес на истината и главата на Христов без коса не дава повод той да се срамува от това как изглежда. И едва ли съотборниците му могат много да го майтапят за новата визия.

Остава само да се разбере дали голата глава ще е на късмет на Жоро и той ще подържа новия си имидж, или скоро пак ще пусне дълга коса. Ако му тръгне, то ще чакаме следващия, който ще бъде остриган от Сърмов…

                              Георги Христов преди и сега!