Един от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев заяви, че не се правят трагедии от двата мача без победа, които неговия тим натрупа в рамките на няколко дни. „Бяхма наясно, че ще губим мачове. Няма как да спечелим всички двубои. Лошото е, че се получиха два мача без победа, но има много причина, за да се стигне до тук. От една страна е липсата на шанс особено в мача срещу Черно море, където изпуснахме много положения. Срещу Левски също имаше такъв момент, но и там не показахме най-доброто, на което сме способни. Изиграхме много мачове, има натрупана физическа и психическа умора“, заяви Домусчиев.

Той изрази задоволството си от годината на Лудогорец. „Доволен съм от мачовете в Лига Европа. Това е максимума, който можехме да спечелим до момента. В А група можеше и малко по-добре да се представим, но все пак сме лидери. Другите отбори са близо до нас“, допълни Домусчиев.

Собственикът на Лудогорец заяви, че в момента няма планувано назначаване на спортен директор в клуба. „Докато нещата вървят с тази организационна схема не виждам защо да раздуваме щата. И при Ивайло Петев, и сега при Стойчо Стоев те изпълняват функциите и на спортен директор, ако в един момент Стоев не успява да се справи и с двете ще мислим за такъв директор, но за сега няма смисъл. Същата е ситуацията и с кондиционния треньор. Помощниците вършат тази работа“, каза Домусчиев.

Относно селекцията Георги Домусчиев заяви, че ще бъдат привлечени най-много един-двама играчи, с които се водят преговори. Ако не се стигне да договорка може и да няма нови. Той допълни, че Лудогорец не е влизал в контакт с Валери Божинов и Станислав Манолев. „Бихме се разделили с футболист, ако получим изгодна оферта както за нас, така и за футболиста. Ние обаче искаме да си запазим гръбнака, за да опитаме да станем шампиони трети пореден път и да атакуваме Шампионската лига“, допълни Домусчиев.