Днес се проведе редовния брифинг на Черноморец преди поредния домакински мач. Тази събота „акулите“ посрещат тима на Етър Велико Търново. Ето какво сподели пред медиите помощник треньора на бургазлии Георги Чиликов:

„С изключение на Борислав Балджийски, всички наши футболисти са здрави. Друг е въпроса, че някои от тях не са на нужното кондиционно ниво. Яник Боли вече е здрав, но е изостанал с подготовката и въпреки, че тренира с нас, все още не е напълно готов за игра. Педро Мендес също няма да е в групата. Истината е, че и той не се намира в състояние, в което може да ни помогне. Аурелиен Лола вече е част от нашия отбор. Той тренира с нас, продължава своята адаптация, и ще бъде в групата за този мач.

Всеки път повтарям, че няма съперник, към когото да не проявяваме нужния респект. И към този момент продължаваме да следваме тази линия. Уважаваме и съдиите. Вчера имах възможност да наблюдавам едно полувреме от мач на Етър. Те имат своите качества и футболисти. От това, което показваме последно време, мога да кажа, че имаме нужното желание за победа. Също така вярвам, че сме по-добрият отбор, с по-добрите футболисти.