Помощникът-треньорът в Черноморец Георги Чиликов в никакъв случай не бе доволен от равенството 1:1 срещу Локомотив Пловдив в последния мач от 4-ия кръг в А група. Асистентът на Димитър Димитров-Херо дори намекна, че част от играчите на „акулите“ не дават максимума от себе си на терена и това е причината за лошата продукция на отбора, а не отсъжданията на рефера.

„Какво да ви кажа.. Изключително важен мач за нас, искахме да победим. Разочарован съм от мача, защото можем много по-добре, но в крайна сметка това е потенциалът на част от футболистите и това е качеството, което можем да предложим“, отсече Чиликов.

„През второто полувреме показахме някакъв характер и успяхме да изравним, но, общо взето, това е. Тук беше въпрос на воля от страна на футболистите, трябва в тежки моменти да се покажат като професионалисти. Аз лично не виждам много такива, надявам се да греша, но тук не ни трябват хора, които не искат да се развиват. Който иска да остане в Черноморец, трябва да го покаже на терена. Няма да има санкции, но това, за което говоря, не е от днес.“

„Като брой футболисти сме назад спрямо останалите тимове, но въпросът е в качеството. Това, което виждам до момента обаче, не може да ме радва. Играчите имат качества, но е въпрос на характер да подобрят показаното на терена. Поздравявам отбора на Локомотив Пловдив, който изцяло се раздаде. Търсеше това, за което беше дошъл – победа, но си тръгна с частичен успех.“

Чиликов разкри, че в петък Черморец ще изиграе контролен мач срещу втородивизионния Шумен, след което отборът ще продължи да се готви по план.