„Обстановката при нас е спокойна. Радостното е, че нямаме контузени играчи. Единствено Радостин Кишишев не е напълно възстановен, но той се чувства по-добре и има голяма вероятност да попадне в групата. Имаме всички предпоставки да направим един добър мач в Стара Загора”, сподели на редовната пресконференция преди мача с Берое един от помощник треньорите на Черноморец Бургас Петър Колев, който е и бивш футболист на старозагорци.

„Наясно сме, че няма да е лесно, тъй като познаваме много добре „Берое” и имаме уважение към тях. Това един обигран отбор, с добър треньорски щаб, имат страхотна публика. В такива мачове се израства и затова трябва да се раздадем на 100 процента, ако искаме да си тръгнем с победата”, допълни другият асистент треньор на „акулите” Георги Чиликов.

Програмата за двубоя от 4-тия кръг на шампионата предвижда  заминаване на 26-ти август /петък/ от 10:00 сутринта, с група от 20 футболисти, за Стара Загора. От 18:00 часа на същия ден е предвидена тренировка, а самият мач е в събота, от 18:00 часа на стадион „Берое”.