Нападателят на ЦСКА Георги Чиликов заяви, че отборът мисли предимно за мача с Пирин, но уточни, че има още доста време до края на първенството с думите: „Нивата е дълга”.

Футболистът добави, че травмата, която е получил в контролата с Ксанти (0:0) не е сериозна. Той обърна внимание на медиите по време на представянето на новия химн на клуба на стадион „Българска армия”.

„Контузен съм, но се надявам утре или най-късно до сряда да съм в нормално състояние”, каза Чиликов, който разказа, че контузията му е в следствие на един от сблъсъците с вратаря на гръцкия тим и добави: „Добре, че не е нещо сериозно.”

„Предстои ни изключително тежка седмица. Всички в отбора го осъзнаваме. Първо, очаква ни тежък мач в Благоевград. Лидери са, трябва да направим всичко възможно там, длъжни сме да ги изместим от първото място. Както се казва обаче, нивата е дълга”, категоричен бе футболистът на ЦСКА.

„Аз лично не мисля за Тулуза, идва ми далече, нито сме ги гледали, нито сме говорили за това. Единствената ни мисъл е да победим Пирин, няма какво да се заблуждаваме. Надявам се да съм готов за тази среща, защото човек като набере скорост и върви напред най-важното е да сме здрави, в това число и аз”, добави още Георги Чиликов.

Туристическа агенция „Алма Холидейз” организира по поръчка на Централния фенклуб на ЦСКА екскурзия до Франция за първия мач на армейците срещу Тулуза. Телефони за повече информация и записвания: 02/4808928, 02/9712444 и 02/9713644.