Бившият футболист на Левски Георги Чиликов заяви, че над 90% е сигурен за ЦСКА. „Въпрос на време е да сложа подписа си върху договор с ЦСКА. Това най-вероятно ще стане утре след прегледите. Мисля, че от здравословна гледна точка няма да има проблем. Клубовете вече са се разбрали”, каза Чиликов в специално интервю за Дарик радио и gong.bg.

“Дали е правилно или не връщането ми в България може само да гадаем. Радвам се, че се връщам в един от двата гранда на България и ще ми бъде даден шанс да играя, за разлика от последните шест месеца, където загубих спортната си форма, но ще си я върна с желание и с мотивация”, коментира нападателят.

„Един от големите плюсове е, че треньорът стои зад мен. Идвам да помогна на ЦСКА. Заедно със Стойчо Младенов работихме в младежкия национален отбор. Симпатии няма. Те се печелят на терена. Наистина играл съм в Левски. Сега е дошъл момента да играя в ЦСКА. В Левски съм оставил приятели и съм с много добри впечатления”, сподели Чиликов.

„Аз познавам Амунике и Зе Руи. Играл съм два мача срещу Амунике и имам добри впечатления от него. Зе Руи мога да кажа, че е футболист на тренировките. Той не получаваше много шанс и това му попречи много. Добре е, че португалския няма да го забравя. Но това ще е извън съблекалнята. Чужденците обаче трябва да научат български, защото вътре в съблекалнята трябва да се говори само български”, завърши Чиликов.