„От това, което виждам последните дни на тренировка, а и в съблекалнята – мотивацията и настроението са на такова ниво, че утре да излезем и да победим. Не виждам леки мачове в България и моето мнение е, че този мач е като всички останали. Това, че Търговище са на последно място, не означава нищо. С оглед на последния ни мач, където се представихме слабо означава, че ако подцениш и не си мотивиран, може да имаш проблеми със всички отбори. Уважаваме съперника като всички останали и ще подходим подобаващо”, заяви на редовната пресконференция преди двубоя помощник треньорът на Черноморец Бургас Георги Чиликов.

„Няма да можем да разчитаме на Мечо, който ще отсъства по-дълго поради контузия, както и на Самвел Мелконян, който има някакви оплаквания последните дни. Траян Дянков вече тренира с нас, но сме преценили да не рискуваме с него, затова и той ще отпадне от групата за този мач. Всички останали са здрави и ще можем да разчитаме на тях”, допълни Чиликов.

Двубоят на „акулите” със „Светкавица” е на 29-ти март /четвъртък/ от 18:00 часа на стадион „Лазур”.

Междувременно ръководството на бургазлии пусна от днес билетите за двубоя. Ценните хартийки са на същите цени от 3 лева. Преференциите за пенсионери и млади фенове до 18 години продължават да важат до деня на мача.

Билетите могат да бъдат намерени във фен магазина на стадион „Лазур”, както и на касата в хотел „България”.