Нападателят на Берое Георги Андонов даде специално интервю за Гонг преди двубоя с ЦСКА в събота. „Шансовете са равни. В Стара Загора всеки отбор може да загуби.

Срещу ЦСКА ще играем далеч по-добре от мача с Локомотив София”, каза Андонов. Той допълни, че не се притеснява от централния бранител на ЦСКА Игор Митрески на база богатата му визитка. „Аз съм мотивирам. И той е човек, и той е с два крака. Подготвяме се нормално, няма напрежение. Дано се поздравим с трите точки.

Илиян Илиев ни запозна с някои неща свързани с ЦСКА. На тренировката пробвахме някои неща”, каза Андонов.

Голаджията допълни още, че според него Литекс и ЦСКА ще се борят за титлата тази година. Ние нямаме конкретни цели. Стремим се да играем добър футбол и докъдето стигнем. Няма да крием нищо за мача за Купата. Излизаме с всички налични. Здрави сме с изключение на наказаните. Може да вземем 5-6 място. Чувствам се добре в Стара Загора. Не мисля още за бъдещето ми. Нещата в Берое се нормализират”, допълни още Андонов.

Относно ЦСКА футболистът заяви: „ЦСКА има добри чужденци. Всички знаем Петре, Панку също е футболист. В нападение имат доста добри варианти. Не сме гледали запис на ЦСКА. Очаквам на мача да има 7-8 хил. зрители”, каза Георги Андонов.

Нападателят коментира и ситуацията с Илиян Илиев и информациите през зимата, че поема Левски. „Информациите за Илиян Илиев излизаха само по медиите. Той на нас нищо не ни е казвал и не съм се притеснявал, че ще напусне”, каза Андонов.

Юношата на Ботев взе отношение и по изваждането на клуба от А група. „Боли ме за Ботев, както всеки ботевист. Юноша съм на този клуб. Това, което се случи обаче може да доведе до ново начало”, завърши голаджията.