Нападателят на Локомотив София Цветан Генков показа неподозирана дарба извън футболния си талант на лагера в Кипър. Футболистът се прояви като изкусен ловец на диви животни в свободното си от тренировки време.

Мездренския Лукарели, както му викат след неосъществения трансфер в Ливорно, улови с голи ръце гигантски шаран плаващ сред декоративните рибки на басейна в хотела. Генков и рибата дълго време се дебнеха преди играчът да запретне ръкави и с ловко движение да хване хлъзгавата твар. Цецо огледа отблизо животното, полюбува му се и го пусна обратно в басейна.

В друг момент от лагера Генков организира хайка сред трънаците на два малки гущера. В гонитбата фира даде едната от гадинките, смачкана неволно от маратонката на футболиста с номер 9 на Локо Сф.

Цветан откри на скалите край хотела и доста по-едри екземпляри на влечугите, но не посмя да преследва игуанообразните гущери.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.