Суперзвездата на Левски Гарра Дембеле изпадна в неловко положение след мача на „сините” срещу Калмар, видя и засне Гонг. Нападателят вкара два на шведите и бе заменен, за да почива за следващия мач на отбора му. Той бе изпратен от феновете, станали на крака и скандиращи името му.

След края на мача се наложи Гарра да откликне на желанието на медиите да вземат интервюта от него. Голаджията отговаряше в един момент на френски и английски, но и това не го смути.

След като любезно откликна на журналистическото внимание, френският таран на Левски стигна и до чакащите го фенове. Те искаха да се снимат с новото чудо от „Герена”. На цели групи или индивидуално, но всеки не искаше да пропусне шанса да се щракне с новия герой на „сините”. И това Гарра прие с хладнокръвие и бе любезен на всички и не отказа да се снима с всеки пожелал да стори това.

В един момент от тъмното се появи Майкъл Тевия, който хвана Гарра и започна да иска и той да се снима с него. Високият французин първоначално приемаше на шега желанието на неговия съотборник да се снима с него, но след това разбра, че „няма шега, няма измама” и ще трябва да се снима и с ... футболист на Левски.

В крайна сметка Тевия се щракна с героя Дембеле и бе много щастлив, което личи и от снимките. Дембеле също прие с усмивка случката. Остава само и Майкъл да заиграе за Левски и да радва феновете с играта, а не само да чака да се снима с някой от неговите съотборници...