Холандското крило на Левски Гари Родригес даде кратко интервю пред Гонг след контролата със Славия, която „сините“ взеха с 4:0. Нападателят се появи като смяна и стресна треньорския щаб на Левски, след като се строполи на тревата. Причината за това бе стъпване на криво, след това Родригес продължи да играе и се оказа, че няма поводи за притеснение.

„Срещу Славия стана хубав мач. Ние играхме добре, вкарахме още по-хубави голове. Стана добър мач. Аз съм добре, нямам никакъв проблем след онази ситуация. Всичко е наред“, бяха първите думи на холандеца.

„Не се получи добре, че загубихме точки в последния мач, но сега ни се отдава добра възможност да спечелим срещу Черно море. Трябва да играем добре и да победим в този мач.“

„Българското първенство ми харесва, има доста добри отбори. Аз смятам, че ние сме най-добрият отбор в шампионата. Публиката ни е хубава, най-много ми харесва, че ни подкрепят до последната минута, а това е изключително важно за нас“, завърши новият любимец на „сините“ запалянковци Гари Родригес.