Бившият ас на Левски Гари Родригес даде интервю за Гонг минути след като подписа договор с Елче. Крилото сподели своето мнение за сделката, която стана факт днес.

„Радвам се, че подписах с Елче. Клубът е добър, ще играя в силно първенство. Отборът има голям стадион и се мери с много силни съперници“, бяха първите думи на Родригес.

"Подписах за 4 години и половина и съм доволен от развитието на ситуацията. Много, много съм благодарен на Левски. Това е моят клуб. Никога няма да забравя Левски, защото това е клубът, който ми даде шанса да стигна до Примера дивисион. Правя голяма крачка напред от България в Примера. Левски за мен е много голям клуб“, отбеляза Гари пред Гонг.

„Агитката на Левски завинаги ще остане в моето сърце. Един ден искам да се върна в Левски, защото това е най-невероятната публика, която съм виждал до този момент през моя живот. Винаги подкрепят Левски, което е хубаво. Усещах, че те ме обичат много, а аз тях също. Много съм благодарен на всички в Левски“, продължи холандецът.

„Днес Елче има мач, който ще гледам, но аз няма да мога да играя. Не знам, кога ще играя, но се надявам да е скоро. Нямам любим отбор в Испания. Сега вече съм фен на Елче“, сподели нападателят.

„Имам много мачове с екипа на Левски, които никога няма да забравя. Най-любимият е последният. Този, в който победихме ЦСКА с дузпи за Купата на България. Това, което стана след мача беше невероятно. Никога няма да забравя тези минути“, завърши бившият ас на „сините“.