Звездата на Левски Гара Дембеле взима по 14 хиляди евро месечна заплата, при това след данъците. Това разкри собственикът на клуба Тодор Батков пред bТВ. Босът на „сините” уточни, че в клубовете, които искат нападателя, той ще взима поне 4-5 пъти повече отколкото в Левски.

Тодор Батков уточни, че в момента 5 големи отбора проявяват интерес към Гара Дембеле. Сумата за евентуалния трансфер на нападателя е около 3 – 3,5 млн. евро, добави още собственикът на Левски.

Тодор Батков не подмина и темата за годината, на която е основан клубът: „Искам историческата истина да излезе наяве. На 10.05.1911 година СК Левски е създаден от група гимназисти от 7-о училище. Това е факт, който не може да се оспори. Има Учредителен протокол от 1911 година за СК Левски София. Има два исторически факта за това създаване. Въпрос на графици е кога ще бъде сменена емблемата, но тя ще изглежда по същия начин, само ще се смени датата. Направих си труда да проверя как са възникнали английските клубове, ей, Богу, те са възникнали по същия начин.”

В предаването на живо се включи и президентът на Литекс Трифон Попов, който за пореден път изрази съгласието на „оранжевите” двубоят между Левски и ловчанлии за Купата на България да бъде ръководен от чуждестранен съдия.