На стилна пресконференция в хотел „Шератон” днес бе официално представено спонсорството на i-mode за ПФК “Литекс”. Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев остана доволен от сделката, като сподели още, че неговият отбор ще търси победата срещу Хамбургер в мача реванш от турнира за Купата на УЕФА.

„Сътрудничеството с тази голяма световна компания е много добре за нас и мисля, че ще оправдаем доверието. Договорът е сключен още преди два месеца”, започна Ганчев.

„Настроението сред играчите преди мача с Хамбургер е за битка, това е положението. Ако момчетата вземат срещата, никакви премии няма да могат да се равнят с постигнатия успех, заради техния авторитет”, продължи той.

„Хамбургер не притежава играчи с две сърца или с два инструмента, тъй че и те са 11 и ние сме 11, ще видим, какво ще стане. Ако е до борба, мога да ви кажа, че немците нямат никакъв шанс да ни надвият, но тоя футбол него разбирам аз много.”

„Теория на вероятностите е наука, която я има във футбола, тъй че всички работи са възможни, но трябва сърце”, завърши почетният президент на Литекс.