Старши треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви, че старозагорци излизат срещи най-добрия отбор в първенството. Той добави, че Лудогорец незаслужено е отпаднал от Динамо Загреб.

„Излизаме да играем срещу най-добрия отбор в първенството. През миналия сезон спечелиха всички възможни отличия. Показаха добра игра срещу Динамо Загреб и смятам, че напълно незаслужено отпаднаха“, коментира наставникът на Берое.

„Имаме представа за отбора на Лудогорец. Те имат добри изпълнители във всяко звено. Смятам, че и двата отбора се познават доста добре и няма да има голяма изненада“, добави Ганчев.

„Бразилците навлизат в ритъм и започват да се вписват в колектива. За 15-20 дни не може да кажем, че са на 100% готови. Трябва им още малко адаптация. По всяка вероятност те ще попаднат в групата, но няма да започнат в мача срещу Лудогорец“, продължи старши треньорът на Берое.

„В мача срещу Ботев Враца нямаше добри нападатели срещу Иво Иванов и Владимир Зафиров. Срещу Лудогорец двамата трябва да покажат дали си пасват като двойка централни защитници, защото ще играят срещу Марселиньо и Емил Гъргоров. Игнат Дишлиев също навлиза в ритъм и той също ще получи възможност да играе в следващите мачове“, каза още специалистът.

„Георги Йорданов е опитен съдия. Надяваме се, че ще даде възможност да се играе един добър футбол и който е по-добър на терена, той да победи. Така наречените грандове нямат никаква полза от такава помощ, защото след това се стига до ранно отпадане от евротурнирите“, завърши Ивко Ганчев.