Двубоят от 12-ия кръг на А група между отборите на Локомотив Пловдив и Миньор Перник ще се играе стадион „Локомотив” в София на 9 номември (понеделник) от 14:30 часа.

Това решение бе взето днес от Спортно-техническата комисия на БФС вследствие на наложено наказание „лишаване от домакинство” на смърфовете.

Предстоящата среща между Локо Пловдив и Миньор се очаква с по-голям заряд от обичайния, след като през седмица в хит се превърна видеоклип, показващ мокро парти с участието на пернишки фенове и президента на черно-белите Галя Топалова.

След като кадрите излязоха наяве, привържениците на смърфовете обявиха, че г-жа Топалова да не стъпва повече на Лаута. По стечение на обстоятелствата това няма да се случи поне до края на годината, тъй като Локомотив вече бе наказан да не играе у дома до края на полусезона.

СТК на БФС също така потвърди, че мачът между Пирин Благоевград и Левски от 12-ия кръг на А група ще се играе на стадион „Осогово” в Кюстендил в неделя от 14:30 часа.

По взаимна договореност на двата клуба са изместени две срещи от 12-тия кръг на първенството на Дублираща група. Литекс и Черноморец Бургас ще се играят на 09 ноември от 11:00 часа, а Миньор Перник и Локомотив Пловдив ще се срещнат на 10 ноември от 14:30 часа.