Собственичката на Локомотив Пловдив Галя Топалова ще се срещне утре с част от феновете на „чернобелите”, които все още не са приели новата власт на „Лаута”. Топалова е поискала срещата, след като и на двубоя срещу ЦСКА представителите на фен-фракциите гледаха двубоя без да подкрепят Локомотив, а освен това издигнаха и иронични плакати насочени срещу останалата част от публиката, която подкрепи Левент Назифоглу. Очаква се срещата да се проведе утре на стадиона в парк „Лаута”.

В същото време се разбра, че в най-скоро време ще бъде сменен генералния спонсор на Локомотив. В момента на екипите на „чернобелите” е логото на „Алианц”, но е твърде вероятно в най-скоро време то да бъде свалено от там. Генералният секретар на „смърфовете” Атанас Узунов заяви, че шефовете на клуба са решили да намерят нов генерален спонсор.

Съдбата на намиращия се на проби атакуващ халф Сергей Стойчев пък ще се реши утре. Днес Ясен Петров проведе тренировката на отбора в зала заради лошите атмосферни условия в Пловдив.